Kuru İncir

Kuru incir, içerdiği yüksek miktardaki protein, vitamin ve minerallerle hücrelerin yenilenmesini sağlayarak kolesterolün kana karışmadan atılmasına imkan veriyor. Gribal bulaşmaların engellenmesinde tüketilen kuru incir, sindirimin rahatlatılmasını sağlıyor. Kuru incir içerdiği ‘benzaldehit’ maddesiyle kanserli hücrelerin büyümesini engellemektedir.Magnezyumun % 30’unu, fosforun % 20’sini, B1 vitamininin % 5’ini ve B2 vitaminin % 4’ünü içeren kuru incir, bağırsakların olması gerektiği gibi çalışmasını sağlıyor.

Per 100 gr
Enerji/Energy kcal 356,42
Yağ / Total Fat g 1,98
      Doymuş Yağ / Saturated Fat g 1,25
      Doymamış Yağ / UnSaturated Fat g 0,47
Karbonhidrat / Total Carbohydrates g 77,7
Şeker / Sugar g 77,2
Diyet Lif / Dietary Fibre g 8,3
Protein g 2,8
Tuz / Salt g 0
Sodyum / Sodium mg 12

200 gr x 24 pcs